Vattenskärning

Vattenskärning ger ett finare snitt så att du slipper efterbehandling

Experter på skärning

Mälarlaser har lång erfarenhet av vattenskärning. I vår välutrustade verkstad kan vi skära detaljer med hög precision i olika stålämnen, plåttjocklekar, samt annat material som exempelvis plast, gummi och sten. Vi erbjuder högkvalitativa produkter, snabb leverans och god service.

Vattenskärning har många användningsområden

Det finns många användningsområden för vattenskärning. Vi kan bland annat figurskära delar till inredning, skyltar, maskiner, fordon med mera. I vår verkstad har vi en stor traverskapacitet och arbetsyta, vilket gör att vi kan hantera stora plåtar utan problem.

Figurskärning av material som metall & gummi

Vattenskärning är ett utmärkt komplement till laserskärning och används ofta för material, plåttjocklekar och dimensioner som inte lämpar sig för laserskärning. Vi skär bland annat i plåt, aluminium och gummi. Vi kan även hjälpa dig med målning av skurna detaljer.

Snabba leveranser till Stockholm, Västerås och Uppsala

Vi levererar produkter till kunder speciellt i Stockholm, Västerås och Uppsala, men också övriga Sverige. Du kan hämta enstaka prototyper i vår verkstad eller så kan vi skicka dem med posten. Vid beställning av större volymer hittar vi en leveransmetod som passar bra för just dig. Vårt pris för vattenskärning är konkurrenskraftigt, hör av dig för information om vad just ditt uppdrag skulle kosta!

Frågor & offert

Kontakta oss gärna om du har några frågor kring vår tillverkning eller önskar en offert.

Moderna maskiner

Effektiv Vattenskärning

I vår verkstad har vi två vattenskärmaskiner. Den största med formatet 6000×2000 vilket tillåter tillverkning för större detaljer. Med två högtryckspumpar och sand med hög kvalité kan vi tillverka dina detaljer snabbt. 

Max tjocklek: 100 mm
Format: 6000x2000

Vanliga frågor

Kostnaden beror på flera faktorer. För ett exakt pris skapar vi en offert. 

 

Leveranstiden är ungefär 1-2 veckor. Vi kan även tillverka detaljerna fortare vid förfrågan. 

Ja, i vår vattenmaskin kan vi även skära plast, gummi och sten.

Vattenskärning resulterar i en finare yta utan grader och stänk. 

 
 

Vår maskin klarar ämnen upp till 100 mm tjocka.

 
 

Vattenskärning ger en finare yta och kan skära tjockare material. Däremot är skärtiden längre jämfört med laserskärning.