Hissomfattningar

Lättskötta & tåliga hissomfattningar med ett raffinerat yttre
Vill du skapa en exklusiv känsla i trapphuset? Vi på Mälarlaser har lång erfarenhet av hissomfattningar som ger ett lyxigare intryck. Med egen tillverkning kan vi erbjuda våra kunder specialtillverkade lösningar helt enligt önskemål och behov.

Tillverkning & montering av hissomfattningar 

Vid beställning av hissomfattningar åker vi ut till dig för att mäta upp hissportalen. Delarna till omfattningen tillverkas sedan i vår egen verkstad. De monteras sedan på plats av våra erfarna montörer. Vi kan tillverka och montera omfattningar till alla sorters hissar. Slutprodukten blir en lättskött och praktisk hissomfattning av hög kvalitet som tål långvarit slitage och håller länge. Förutom att tillverka hissomfattningar så kan vi i vår verkstad hjälpa dig med förädling av detaljer genom gängning, gradslipning och svetsning i våran verkstad i Enköping, med närhet till hela Mälardalen, i synnerhet Stockholm, Västerås men även Uppsala.

Frågor?

Ta kontakt med oss för mer information kring omfattningar.
 
Mail: hissar@malarlaser.se
Telefon: 076 – 113 03 58
Hiss 33Hiss 33
Hiss 3
Hiss 21Hiss 32Hiss 6

Hissomfattningar sedan 1994

Vi har arbetat med hissomfattningar sedan 1994. Idag är vi elva anställda på Mälarlaser och vi har ett helägt dotterbolag som arbetar med svets, smide och montage.
​​​​​​​
Vi hjälper dig med hela kedjan från idé till färdig produkt och montage. Det gör det enklare för dig, då du endast behöver ha kontakt med oss under den snabba processen. Vi monterar i Västerås, Stockholm och Uppsala men även i resten av Mälardalen.